Obavijest - upisi - zimski semestar 2018/19.

UPISIVANJE KOLEGIJA NASTAVNIČKOG MODULA U REDOVITOM STUDIJU

Upisivanje kolegija Nastavničkog modula u redovitom studiju podijeljeno je u tri etape.

1. Studenti 2. godine diplomskog studija mogu upisati neodslušane obvezne kolegije i izborne kolegije
(od 10. rujna 2018. u 9:00 sati do 30. rujna 2018. godine u 17:00 sati)

2. Registracija studenata 1. godine diplomskih studija na sustav za upisivanje kolegija Centra za obrazovanje nastavnika (od 1. listopada 2018.). 
Studenti jednogodišnjih diplomskih studija trebaju obvezno nakon registracije putem sustava prijaviti promjenu godine studija kako bi ostvarili prednost prilikom upisivanja koju imaju studenti posljednje godine studija.

3. Upisivanje preostalih slobodnih mjesta na obveznim i izbornim kolegijima u zimskom semestru 2018/2019. godine za sve studente
(započinje u ponedjeljak 8. listopada 2018. u 9:00 sati)


Upisi svih kolegija Centra za obrazovanje nastavnika provode se isključivo putem on-line sustava Hydra, te ne prijavljujte upis kolegija nastavnicima putem elektroničke pošte.

Nakon što ste uspješno upisali kolegij putem sustava Hydra potrebno je kolegij upisati i putem ISVU sustava. Prijave studenata koji nisu upisali kolegij putem sustava Hydra, a upisali su ga putem ISVU sustava biti će obrisane.

Prilikom odustajanja od upisanog kolegija obvezno ga ispišite preko on-line sustava, jer od ljetnog semestra 2018/2019. studenti koji su odustali od kolegija, a nisu ga ispisali, imati će niži prioritet prilikom upisa izbornih kolegija.

Upisi se provode isključivo on-line na stranici:
http://hydra.ffzg.hr/CZON

Obavijest - Upis ocjena - 2017/18

Studenti kojima nisu upisane ocjene iz kolegija Sustavna pedagogija i Psihologija odgoja i obrazovanja u studomat trebaju se javiti u tajništvo Centra za obrazovanje nastavnika do 20. srpnja 2018.

Obavijest - Provjera unesenih ocjena u studomat

Studenti nastavničkih studija trebaju provjeriti jesu li im u studomatu unesene sve ocjene kolegija iz ponude Centra za obrazovanje nastavnika. Ako Vam nisu unesene neke ocjene javite se u tajništvo Centra za obrazovanje nastavnika u prostoriji C203.

Obavijest - Sociologija obrazovanja - odgoda predavanja

Nastava iz kolegija Sociologija obrazovanja neće se održati 12. ožujka 2018. godine.

Obavijest - Psihologija odgoja i obrazovanja - ljetni semestar - 2017/2018

Nastava iz kolegija Psihologija odgoja i obrazovanja koju drži doc. dr. sc. Aleksandra Mindoljević Drakulić  započet će 6. ožujka 2018. godine u 18,30 u dvorani III.